Az ősz egyik legfájóbb kudarca volt a péti vendégjátékunk. Márcsak ezért is szerettünk volna visszavágni  hazai környezetben az ellenfelünknek.

Balatonfüredi USC–Péti MTE 2–0 (1–0)

Balatonfüred, 100 néző. Balatonfüredi USC: Filipánics (Haracsek) – Szücs, Radács, Pataki, Drahovszky (Babos), Dallos (Simon), Takács, Tarnai, Nagy D. (Koltai), Juhász, Kovácsfi (Hideghéti). Péti MTE: Varga Zs. – Gyurcsek, Nagy R., Horváth B., Bóka, Tóth Cs., Rados, Erdősi, Széplaki, Prodanovits, Ódor.

Gólszerzők: Radács, Kovácsfi.

Lendületesen, jó iramban kezdtek a csapatok. A füredi fiatalok kezdeményeztek többet. A 9. percben Tarnai 16 méteres lövését Varga nagy bravúrral ütötte ki a bal felső sarok elől. Két perc múlva egy balról belőtt labdát Kovácsfi öt méterről félfordulattal vágott a bal alsó sarokba, 1-0. Fordulás után az 51. percben Tarnai távoli lapos lövése a jobb kapufáról pattant ki. Két perc múlva Koltai remek jobb oldali beadását Radács nyolc méterről, kapásból a kapu bal sarkába vágta, 2-0. A 78. percben Koltai közeli lövését védte óriási bravúrral a vendégek kapusa. A fürediek biztos, megérdemelt győzelmet arattak, de meg kell jegyezni, hogy a végig cserjátékosok nélkül játszó vendégek nagyszerűen küzdöttek, nem adták ingyen a három bajnoki pontot.

Jók: Radács, Tarnai, Takács, Kovácsfi, Koltai, pataki, ill. Varga Zs., Gyurcsek, Ódor.

(BUSC Média/Burka Tibor)