A Devecser elleni gólzáporos győzelmet követően sümegi vendégjáték várt együttesünkre.

Sümeg VSE–Balatonfüredi USC 3–2 (1–1)

Sümeg, 100 néző. Vezette: Kozma T., asszisztensek: Hegedűs I., Piri K. Sümeg VSE: Kovács R. – Márkus, Nimsz, Bolla, Rédei, Szakonyi Stephan, Laczi, Csik (Horváth A.), Görhes A., Görhes T., Markó.

Balatonfüredi USC: Filipánics – Dallos, Tarnai, Poráczki, Török, Hideghéti (Koltai), Babos, Juhász, Pataki, Simon, Kovácsfi (Szücs).

Gólszerzők: Nimsz (2), Bolla, ill. Koltai, Hideghéti.

Óvatosan és taktikusan kezdtek a csapatok. Kiegyenlített játék jellemezte az első játékrészt. A 36. percben Hideghéti találatával előnyt szereztek a vendégek. A 42. percben Nimsz góljával egalizáltak a hazaiak. A második játékrészben lendületesebben kezdtek a sümegiek. Szép támadásokat vezettek, amelyekből a 64. percben Nimsz újabb góljával megfordították az eredményt a javukra. A 75. percben a vendégek Koltai találatával egalizáltak újból. A hazaiak továbbra is támadásban maradtak és a 87. percben Bolla látványos fejes gólja eldöntötte a mérkőzés végeredményét. Összegezve, ami az amatőr focit jellemzi, ezen a mérkőzésen minden látható volt, jó értelemben iram, küzdelem, lehetőség és sok gól! A motiváltság, fegyelmezettség, koncentráció, szenvedély eredményezte a Sümeg megérdemelt győzelmét a jó csapat benyomását keltő Balatonfüreddel szemben.

Jók: mindenki, mezőny legjobbja Kovács Richárd, illetve Juhász István, Dallos Máté, Simon Milán, Tarnai Dániel.

Tudósított: Fazekas László/Sümeg.