A megyei elsőosztályú bajnokság ötödik játéknapján Balatonalmádiba utazott együttesünk, ahol az addig veretlen Balatonalmádi gárdájával mértük össze erőnket.

A rangadó első félidejében a hazaiak játszottak mezőnyfölényben, többször veszélyeztették kapunkat, azonban a befejezéseknél rendre hibáztak. Támadójátékunkat a játékrész derekától tovább nehezítette Nagy Dániel kényszerű kiválása. A második játékrész legelején az Almádi – védelmi hibánkat követően -, egy szemfüles találattal megszerezte a vezetést, amit később a BUSC-ben is megforduló Horváth Botond szépségdíjas góljával meg is duplázott.

A találkozót követően Laurinyecz Ákos szakmai koordinátor értékelt oldalunknak röviden: „A mai napon a játék minden elemében felülmúlt bennünket, ezért megérdemelten nyert az ellenfelünk, akik mellé ezúttal csak Radács Bálint tudott felnőni csapatunkból. Ahogyan az elmúlt hetek sikereit, úgy a kudarcokat is meg kell tanulnunk kezelni.”

Balatonalmádi SE–Balatonfüredi USC 2-0 (0-0)

Balatonalmádi, 150 néző. Jv.: Győry P. Balatonalmádi SE: Jójárt – Burdi, Babos, Husvéth, Mátyás (Kovács K.), Jánó (Hartman), Petróczi (Bodnár), Hoffer, Horváth B., Bencsik, Balatoni. Edző: Kozma Csaba.

Balatonfüredi USC: Mocher – Knausz, Takács (Szente), Kovácsfi (Bende), Török, Koltai (Karli), Radács, Cser, Poráczki, Szücs, Nagy D. (Rápó).

Gólszerzők: Horváth B., Petróczi.

(BUSC Média)