A hetekbeni Sümeg elleni sikert követően jó hangulatban készült csapatunk a Gyulafirátót elleni összecsapásra. Szerencsére az időjárás is kegyes volt a pályára lépőkhöz, a novemberi jelentős csapadék ellenére, napfényes időben, az előzetesen vártnál kedvezőbb pályaviszonyok között játszhattuk le.

Gyulafirátót SE–Balatonfüredi USC 2-5 (1-1)

Gyulafirátót, vezette: Nagy József, aszsisztensek: Pákh Cs., Babos T.

Gyulafirátót SE: Felber – Dóczi, Magyar (Nyári), Vaczola A., Vaczola M., Kovács P. (Gubicza), Bekker (Kovács Á.), Balta (Lendvai), Farkas M., Tímár, Varga D.

Balatonfüredi USC: Filipánics (Haracsek) – Nagy Á., Szente, Babos, Török, Takács, Koltai (Zab), Kovácsfi (Hideghéti), Király (Dallos), Nagy D. (László), Szücs.

Gólszerzők: Tímár, Farkas M., ill. Nagy Á. (2), Király, Koltai, Takács.

A találkozón végig együttesünk akarata érvényesült. A mély talajhoz megfelelően alkalmazkodtunk, helyenként szemre is tetszetős játékkal tudtunk gólhelyzeteket kialakítani, valamint azokból eredményesek lenni. Külön öröm számunkra, hogy az utánpótláskorű fiataljaink ismét lehetőséghez jutottak, tapasztalatot szerezhettek a későbbiekre. A sportszerű találkozón a vendéglátóink is becsülettel küzdöttek, ám a három pont megérdemelten került Füredre.

(BUSC Média)