A megyei bajnokság 11. fordulójában Tapolcára látogatott felnőtt együttesünk. Nagymúltú ellenfelünkkel szemben, őszi gyengélkedése ellen sem mehettek biztosra az előző fordulóban bravúros győzelmet arató csapatunk tagjai.

Amitől előzetesen tartott szakmai stábunk, az be is következett találkozón: mindössze 28 perc elteltével háromgólos hátrányba került gárdánk. Ezt követően az első játékrész végéig Török Gergő és Radács Bálint szépített, majd a félidei edzői fejmosását követően rutinos támadónk, Benedek István duplájával megfordítottuk az állást, minimális előnyünk pedig ki is tartott a hármas sípszóig.

A lefújást követően Benedek István, a BUSC csapatmenedzsere és játékosa értékelte a Tapolca elleni hétvégi bajnoki szereplést, amelyen ő maga két góllal vette ki részét a sikerből.

„Az idény eddigi leggyengébb első 30 percét produkálta a csapatunk. Pozitívum, hogy háromgólos hátrányból is meg tudtuk nyerni a meccset. A jövőben megpróbáljuk az ilyen rövidzárlatokat minimalizálni.”

TIAC VSE – BUSC 3-4 (3-2)

Tapolca. Jv.: Lovasi I. TIAC VSE: Für – Szabó Á., Szekér, Mékli, Makacsek-Molnár (Farkas P.), Sebők (Rosta), Dobján, Vers, Ódor, Piros, Csik (Pál). Edző: Dobján Krisztián.

Balatonfüredi USC: Mocher – Takács, Hideghéti (Benedek), Poráczki, Török, Radács, Boda, Koltai (Drahovszky, Karli), Szücs (Kovácsfi), Szente (Cser), Knausz.

Gólszerzők: Csik, Vers, Szekér, ill. Benedek (2), Török, Radács.

(BUSC Média)