Három győzelmet követően, a Devecserrel szembeni kellemetlen vereséget követően az élmezőnyhöz tartozó, a szezonban szervezett és eredményes futballt játszó Balatonfűzfő ellen lépett pályára együttesünk a tavaszról előrehozott 16. fordulóban.

Balatonfüredi USC–Fűzfői AK 0–1 (0–0)

Veszprém, vezette: Nedvesi R., asszisztensek: Magyar Á., Takács T.

Balatonfüredi USC: Filipánics – Nagy Á., Szente, Hideghéti (Koltai), Babos (Dallos), Török (Zab), Takács, Kovácsfi (Benedek), Király, Nagy D., Szücs.

Fűzfői AK: Marics – Kovács L., Kakas (Horog), László (Bíró), Szentmártoni, Auerbach, Nyári, Méhes, Parrag (Molnár G.), Füle (Kiss Á.), Babai.

Gólszerző: Kakas.

Gárdánk az első félidőben többet birtokolta a labdát és több gólszerzési lehetőséget is kialakított a vendégek kapuja előtt, azonban nem sikerült feltörnünk a riválisunk védekezését. A második játékrészre aztán feljavultak a vendégek, elsősorban kontrákból értek oda Filipánics Bálint kapuja elé. Az egyik adadó lehetőségüket gólra is tudták váltani, ami mepecsételte a győzelemért járó pontok sorsát is.A 2023-as naptári év utolsó felnőtt bajnokiján az a csapat szerezte meg a három pontot, amely jobban akarta a győzelmet. Ők a mai napon a vendégek voltak.

(BUSC Média)