Az idei szezonban kiválóan teljesítő, mind a bajnokságban, mind a kupában a végső győzelemre is esélyes Balatonfűzfő várt együttesünkre a hétközi derbin.

Balatonfüred, 100 néző. V.: Kozma. BUSC: Filipánics – Fehér, Simon, Zab M. (Kovács K.), Juhász (László O.), Szücs O., Babos, Radács, Takács L., Pataki (Poráczki) Koltai. Edző: Laurinyecz Ákos.

Fűzfői AK: Marics (Mocher) – Kovács L., Horog, Bíró, László Gy. (Kakas), Auerbach, Hencz, Szentmártoni, Babai, Méhes, Parrag (Molnár G.). Edző: Horváth Ferenc.

Gólszerző: Radács 2, Koltai, ill. Auerbach, Kakas, Méhes.

Lendületesen kezdtek a füredi fiatalok és negyed óra elteltével már 2-0 -ra vezettek. Előbb a Koltai buktatásáért megítélt 11-est értékesítette biztosan Radács, majd ugyanő akcióból is betalált.

Fordulás után rákapcsoltak a vendégek, és az 51. percben szépítettek. Auerbach 14 méterről lőtt a jobb alsó sarokba, 2-1.

A 64. percben a csereként beállt Kakas végzett el egy 18 méteres szabadrúgást, és erős lövése a szétnyíló sorfal tagjain megpattanva vágódott a kapu bal oldalába, 2-2 .

Öt perc múlva Méhes jobb oldali szögletből érintés nélkül a jobb felső sarokba tekerte a labdát, 2-3. Már győztesnek tűntek a fűzfőiek, mikor is Koltai remek mozdulattal a kapu bal felső sarkába lőtt, 3-3.

A vendégek a mérkőzés utolsó pillanataiban kapust cseréltek, s jól tették, mert 11-es párbaj következett, amelyben Mocher főszerepet játszott. Ugyanis két büntetőt hárított, így a Fűzfő 5-4 re megnyerte a párviadalt és örülhetett a legjobb nyolc közé jutásnak.

Jók: Babos, Radács, Koltai, Simon, ill. Mocher, Auerbach, Méhes, Molnár G., Kakas.

(BUSC Média/Burka Tibor)