Március 20-án Veszprémben kerül rendezték meg az U 11-es korosztályú futsal megyei torna négyes döntőjét, ahol a a Zirc, az Ajka és a veszprémi futsal klub csapatai mellett a BUSC „A” jelű együttese is kvalifikálta magát. A finálé előtt Bóta Csaba felkészítő edző értékelt röviden.

„Két csoporttal neveztünk a kiírás alapszakaszába. Mindkét együttesünk Balatonalmádiban játszotta a selejtezőit. „A” csapatunkban főként 2011-ben született játékosok szerepeltek, míg „B” gárdánkat 2012-es gyerekek alkották.
Elégedett vagyok a mutatott játékunkkal. Összességében mindkét csoportunknál látszott a tudatosság, a szervezett csapatjáték, ami az ő képzésükben már el is várható.”
A döntőket követően Laurinyecz Ákos szakmai vezető mondta el tapasztalatait oldalunknak.
„Az első meccsünket gyakorlatilag végig aludtuk, gyámoltalan játékunkkal alulmaradtunk az egyébként jó erőt képviselő és futsalra felkészített veszprémi csapattal szemben. A következőkre azonban sikerült rendezni a sorainkat, és teljesen más szemlélettel, magas szintű játékot bemutatva, magabiztos győzelmeket arattunk. Gratulálok a játékosainknak és a felkészítőjüknek!”
(BUSC Média)