Március 27-én a győri Aqua Arénában ugrott medencébe vízilabda együttesünk a Dunántúli Vízilabda Liga Gyermek II. Bajnokságának rájátszásában. Az első tavaszi minitornát Pfaff Péter, vezetőedző értékelte.

„A forduló előtt matematikai esélyünk volt még a dobogó legfelső fokára. Tudtam, hogy ez egy nagyon nehéz menet lesz… A csapatunkból többen is hiányoztak, így gyakorlatilag mindkét mérkőzésünket egy-két cserejátékossal játszottuk le. Az első találkozó a budapesti Oázis ellen kedvezően alakult számunkra. A győzelemnek óriási tétje volt, hiszen tudtuk, ha nyerünk az ezüst érem már egy karnyújtásnyira van. Ennek tudatában, extra motivációval küzdöttünk, s bár játékunkba hibák is csúsztak, a meccset 12:6 arányban hoztuk.
Győr ellen, akik 16 emberrel futottak neki a találkozónak, nem maradt esélyünk. Az első negyedben 2:2-re tartottuk őket. Azonban innentől kezdve ellenfelünk elhúzott. Folyamatosan frissítettek cseréikkel, mi pedig elfáradtunk, és ezt a pörgős, dinamikus vízilabdát már nem tudtuk tartani a későbbiekben. Az aranyérem sorsa ugyan a papírforma szerint alakult, ám a hátralévő fordulókban mindent megteszünk azért, hogy a második helyünket tartani tudjuk.”

(BUSC Média)