December 4-én Székesfehérvárott folytatódtak a Dunántúli Vízilabda Liga (DVL) alapszakaszának küzdelmei. Gyermek I. korosztályú csapatunk ezúttal a bajnokság élmezőnyébe tartozó együttesekkel mérte össze erejét.

A minitornát Pfaff Péter vezetőedző értékelte.
„A fűzfői csapat ellen kezdtünk. Nem is akár hogy. Első negyedet ügyes játékkal 5:3-ra, a második játékrészt 3:2-re nyertük.
A 3. negyedben aztán ellenfelünk zónavédekezésre váltott, védelmünkből pedig egy játékos kipontozódott. Sajnos teljesen összeomlott a csapat, így a játékrészt 7:1 arányban elvesztettük. A szünetben sikerült a sorainkat rendezni és 2:2-re hozni az utolsó negyedet. Nagyon sajnálom, hogy 3-negyedből kettőt nyerve egyet döntetlenre hozva sem sikerült nyernünk.
Következett a hazaiak elleni összecsapás! A gyerekek itt is roppant lendületesen kezdtek. A megérdemelt vezetést már a későbbiekben sem adtuk ki a kezeink közül, amivel sikerült legyőznünk a mezőny éllovasát.
Összességében az egyik szemem sír, másik pedig nevet! Papírforma szerint mindkettő találkozón sokkal esélytelenebbek voltunk egészen a meccs kezdetéig. Úgy érzem, hat pontot megérdemelt volna a csapat ma, de erős ellenfelek ellen a kiélezett helyzetekben jobban kell tudnunk összpontosítani.”

A liga alapszakasza 2022. januárjában zárul.

(BUSC Média)