A második minitornával folytatódtak a Dunántúli Vízilabda Liga küzdelmei a napokban. Vízilabdásaink ezúttal a budapesti BVSC uszodában ugrottak medencébe.

A tornát követően Pfaff Péter, vezetőedző, értékelt oldalunknak

„Nem volt egyszerű dolgunk a hétvégén. Sérülések hátráltattak minket, mindössze tíz fővel vágtunk neki a játéknapnak. A sorsolás úgy hozta, hogy két meccset kellett vívnunk szünet nélkül egymás után. Az elsőt a budapesti Iron egyesületével játszottuk, nagyon dekoncentráltan kezdtünk, nem igazán találtuk a helyünket a medencében, sok egyéni hibát vétettünk. Mindezt kihasználta az ellenfelünk, több góllal is elléptek tőlünk, és mire megérkeztünk a meccsbe már késő volt.
Iron – BUSC 13:4

Ezt követően, gyakorlatilag szünet nélkül indultunk a második találkozónak. A fáradtság ellenére összeszedettebb játékot mutattunk a Fűzfő ellen. A második negyed végére 5:2-re elléptünk riválisunktól, ezt követően viszont visszaestünk.
Sok helyzetünk kimaradt a BVK pedig megfordította a meccset és elhúzott 7:5-re.
A füredi pólósok erejét mutatja az is, hogy innen sem adtuk fel, előhúztuk a tartalékainkat és sikerült egyenlítenünk! A mérkőzés utolsó ziccerével a győzelem is a kezünkben volt, azonban az utolsó lövésünk a kapufán csattant.
BUSC – BVK 7:7

Minden elismerést megérdemelnek vízilabdázóink!”

(BUSC Média)